Over ons

Dampwinkeltje

Na meerdere pogingen om te stoppen met roken kwamen wij in 2012 in aanraking met de e-sigaret, wat voor ons een goed alternatief bleek voor de reguliere sigaret.

Omdat de vraag om ons heen alleen maar toe nam, zijn wij een website begonnen met een paar producten wat eigenlijk vanaf dag 1 succesvol was. Zo succesvol dat we producten op aanvraag gingen uitbreiden. Thuis werd een slaapkamer omgedoopt tot webwinkel, maar al gauw konden we het daar ook niet meer kwijt. Daarbij kwam dat er veel vraag bleek te zijn naar advies. We besloten een fysiek klein winkeltje te openen. 

In aanraking met klanten in de winkel konden we gericht kennis op gaan doen;  wat is de vraag, wat is er lastig, waar is behoefte aan? Vooral goed luisteren naar de klant en het juiste apparaat met de juiste liquid adviseren was het doel.  Klanten kwamen terug met enthousiasme en namen meteen hun vrienden of buurvrouw mee. Het mooist zijn de reacties van de mensen die je uitgebreid bedanken omdat ze nu eindelijk gestopt zijn met roken. 

Na de winkel in Krommenie openden we een filiaal in Purmerend. Daarbij hebben we een professioneel en gezellig team van medewerkers bij elkaar verzameld. We komen geregeld bij elkaar om dingen met elkaar af te stemmen zodat we genoeg kennis hebben en de juiste service kunnen blijven bieden. Helaas hebben we ivm het aankomend smaakverbod moeten besluiten de winkel in Purmerend te sluiten. Krommenie blijft gewoon open. Inmiddels zijn we in Krommenie verhuist naar een groter pand aan de zuiderhoofdstraat. 

De e-sigaret markt is een snel ontwikkelende markt wat een hoop van ons vraagt. Er zijn meer producten op de markt dan dat je wilt inkopen. Keuzes worden gemaakt na een gedegen onderzoek naar de vraag, de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid.  Al onze producten voldoen aan de eisen die gesteld worden aan veilig gebruik. Zo voldoen de vloeistoffen aan de HACCP eisen en de apparatuur aan de CE normen. Tevens zijn onze leveranciers SGS gecertificeerd.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!