Vraag het met WhatsApp

Categorieën

Informatie

E-sigaret tips. Altijd handig.

Starten met een e-sigaret is vaak even wennen. Vaak gaat dit gepaard met vervelende lekkages, verbrande coils etc. Niet zo vreemd want het is toch een ander product dan dat u gewend bent. 

Gooi u e-sigaret nou niet meteen in de hoek. Dat zou zonde zijn. Het heeft soms even tijd nodig om aan de e-sigaret te wennen. Hieronder een aantal tips om er voor te zorgen dat u een doorgwinterde damper wordt. 

Hoe gebruik ik het best de e-sigaret.

Het belangerijkste wat u moet weten is dat het vloeistof (e-liquid) de kans moet krijgen te verdampen binnenin uw e-sigaret. Zuig dus niet te hard omdat dan de vloeistof niet verdampt en uiteindelijk in uw mond terecht komt en dat is vies, erg vies. Wat dan nog vervelender wordt is dat ie gaat lekken. Neem dus de tijd. Een seconde of 3, 4 en zuig voorzichtig. Laat het knopje pas los wanneer u de e-sigaret uit uw mond haalt. Als de e-sigaret zijn werk kan doen, dan komen de wolken vanzelf.

Mocht het bovenstaande al gebeurt zijn? geen nood. Maak gewoon de verdamper even schoon en dan weer van voren af aan beginnen.

Het vullen van de verdamper.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing op de verpakking. De ene clearomizer vul je van onder en de ander van boven. Dat verschilt per clearomizer. Wat heel belangrijk is dat u in ieder geval NIET het middelste buisje vult. Dat is namelijk de luchtbuis waar de damp uitkomt wanneer u voorzichtig een haaltje neemt. Vul de clearomizer niet te vol. Houd ongeveer 3 kwart aan of kijk of er een streepje op de clearomizer staat. Sommige geven aan tot waar deze gevuld mag worden.

De verdamper moet nat zijn.

Heel belangrijk is dat de verdamper nat moet zijn als u hem gebruikt. LAAT HEM DUS EERST 10 MINUTEN STAAN.

Coils die vervangen worden of nieuwe clearomizers zijn droog. Als u deze voor de eerste keer vult laat hem dan 10 minuten staan. Op deze manier heeft de coil de tijd om de vloeistof die hij nodig heeft op te nemen.

Sommige coils zijn zo groot dat ze misschien wel wat meer tijd nodig hebben. Druppel hier dan eerst een paar druppels liquid in voordat u ze gebruikt.

Nu dat u klaar bent neem dan rustig een haaltje van uw e-sigaret.  

Vragen over de e-sigaret?

U heeft het bovenstaande tot u genomen en denkt, "Het ziet er allemaal moeilijker uit dan ik dacht". U kan u verzekeren het lijkt maar zo. Als u er eenmaal aan begonnen bent is het al gauw een gewoonte waar u aan gewend bent geraakt. Heeft u toch nog meer vragen en kan u het antwoord niet vinden? Bel dan gerust de winkel of stuur een mailtje via de contact pagina. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Team Dampwinkeltje