Vraag het met WhatsApp

Categorieën

Informatie

GARANTIE

* Op alle gebruiksartikelen rust een DOA garantie (Death On Arrival). Dat houdt in dat wanneer u een produkt ontvangt dat bij aankomst niet blijkt te werken, dit produkt vervangen zal worden, mits u deze retour zendt naar het door Dampwinkeltje aangegeven vestiging adres,  en er op de dag van ontvangst melding via email van is gemaakt .

* Retourzendingen dienen gedaan te worden in een bubbel envelop. Een gewone envelop beschermt uw spullen niet voldoende tegen de sorteermachine bij POSTNL. De kosten van retourzending zijn ten laste van de verzender. 

* Zodra het DOA artikel is ontvangen, en gecontroleerd is op defectie, wordt er bij vastellen van defectie kosteloos een vervangend exemplaar toegestuurd.
Onder gebruiksartikelen worden onder meer verstaan: atomizers, clearomizers, cartomizers, tankjes ed.
Aangeraden wordt om een artikel bij ontvangst te controleren op werkzaamheid.

* Op batterijen en laders rusten 3 maanden garantie.

* Op afgebroken batterijen rust GEEN garantie. Bij normaal gebruikt breekt een batterij niet vanzelf af. Bewaar batterijen niet onbeschermd in zak en/of tas, en draai de onderdelen niet muurvast, vast is vast!

* Liquids kunnen uit hygiënisch oogpunt niet worden geretourneerd tenzij de flesjes ongeopend zijn geweest.

* Dampwinkeltje B.V. is niet aansprakelijk voor problemen door verkeerd gebruik van de artikelen en/of liquids.

* Het gebruik van een elektrische sigaret is geheel voor uw eigen risico. Dampwinkeltje is niet aansprakelijk voor gezondheidsproblemen die ontstaan door het gebruik van een elektrische sigaret en/of liquids.