Categorieën

  •  

Informatie

Liquids voor elektrische sigaretten

Elektrische sigaretten moeten worden voorzien van vloeistoffen oftewel E-liquids. Doordat de vloeistof in de elektrische sigaret wordt verhit tot deze verdampt, voelt en smaakt een e-sigaret bijna als een normale sigaret. De vloeistoffen bestaan uit Propyleenglycol, Glycerol, Smaakstoffen, Nicotine (niet in 0mg). Wij verkopen uitsluitend veilig geproduceerde liquids die voldoen aan de geldende regels voor voedselveiligheid. De fabrikanten Dekang, Anlong en Suprem-e zijn gecertificeerde fabrikanten die veel ervaring hebben op het gebied van vloeistoffen voor de elektrsiche sigaret. Omgerekend bestaat een flesje van 10ml ongeveer uit 7 pakjes sigaretten.

nicotine-waarschuwing.png

Nicotine

De nicotine in e-Liquids wordt gewonnen uit normale tabaksplanten. Alle e-liquids voor elektrische sigaretten zijn verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden nicotine. Zonder nicotine (0mg), laag (6mg), gemiddeld (11mg) en hoog (18mg).

Welke sterkte e-liquid moet ik nemen?

Welke liquid het beste bij u past is persoonlijk. U kunt het beste kijken naar wat in plaats van hoeveel u rookt. De onderstaande tabel is een goede leidraad.

U rookt nue-Liquid
Light sigarettenLaag (6mg)
Normale sigarettenNormaal (11mg)
Zware shagHoog (18mg)