Vraag het met WhatsApp

STARTERSETS

Informatie

VAPTIO Cosmo kit Bekijk groter

VAPTIO - STARTERSET - COSMO

E-sigaret voor de beginnende en gevorderde damper, een batterij capaciteit van 1500 mah, tankinhoud van 2 ml en 2 verschillende weerstanden coils. 

Verkrijgbaar in 5 leuke kleuren!

Meer details

12 Items

€ 36,95

  • Veilig en makkelijk betalen
  • Verzending zelfde dag bij bestelling voor 17:00

NOG GEEN 18?
NIET ROKEN-NIET DRINKEN
NIX18

Meer informatie

Vaptio Cosmo Kit

De Vaptio Cosmo Kit is een complete set en bestaat uit de Vaptio Cosmo box mod en de Vaptio Cosmo Tank (2ml.). De Vaptio Cosmo kit is geschikt voor de Direct- en/of Mouth to Lung damper. 

De batterij is instelbaar in 3 voltage standen. Hoe hoger je hem zet, hoe meer damp je hebt.

Met een inhoud van 1500 mah kan je makkelijk een dag dampen zonder te hoeven laden. De batterij is beschermd tegen overladen, kortsluiting en oververhitting. 

Het tankje vul je heel makkelijk aan de bovenkant met e-liquid naar keuze. Aan het tankje zit ook een airflow, dit is een schuifje wat je open en meer dicht kan zetten wat invloed heeft op de weerstand die je voelt bij het inhaleren. 

In het tankje zit een coil wat voor de verdamping zorgt. Deze is er in 2 weerstanden, een 0,7 ohm en een 1,6 ohm. Hoe hoger de weerstand hoe meer de ervaring op een sigaret lijkt. Hoe lager hoe meer damp hij ontwikkeld. Als het een sigaret moet nabootsen met 6 mg nicotine of meer is de 1,6 ohm aan te raden.  Bij de set zitten ze er allebei bij, dus u kunt het zelf mooi uitproberen. 

 Een coil vervang je doorgaans na een week of twee, als de damp minder wordt en hij branderig gaat smaken. Na het plaatsen van een nieuwe coil, altijd eerst even in laten trekken met liquid voordat u de batterij activeert. 

Bij de set zit ook een micro-usb kabeltje, een handleiding en een garantiekaartje. Er zit 3 maanden garantie op de batterij. 

Als het glaasje per ongeluk breekt, zijn die bij ons los leverbaar of we vervangen hem voor u in de winkel.