Vraag het met WhatsApp

STARTERSETS

Informatie

SMOK - STARTERSET - X PRIV (225W) (met TFV12 PRINCE tank)

Sub-ohm apparaat voor de gevorderde damper!

Meer details

4 Items

€ 79,95

  • Veilig en makkelijk betalen
  • Verzending zelfde dag bij bestelling voor 17:00

NOG GEEN 18?
NIET ROKEN-NIET DRINKEN
NIX18

Meer informatie

Smok X-Priv 225W sub ohm damper.

Dit is een echt dampkanon. 

Hij valt onder de categorie sub-ohm dampers wat wil zeggen dat er enorme wolken mee te maken zijn en dat nicotine gebruik hierbij niet of nauwelijks fijn is te gebruiken. Wilt u dus stoppen met roken of moet uw nieuwe damper toch de ervaring van een sigaret of shagje nabootsen, is dit niet het juiste apparaat. 

Wilt u echter vooral lang en direct uw longen in inhaleren met een smaak naar keuze is dit een geschikt apparaat! Hij werkt op 2 stuks 18650 batterijen welke NIET meegeleverd zijn.

Hij heeft een  groot kleurenscherm  wat aangeeft hoe hoog het wattage staat, hoe vol de batterijen zijn en hoeveel puffs je hebt genomen. De dampknop (ook wel vuurknop genoemd) is groot en zit in de zijkant weggewerkt. De knoppen om door het menu te scrollen of het wattage aan te passen zit onderaan het scherm. In het menu kan je onder andere ook de opwarmtijd, de kleur van het scherm , en de keus van de coil instellen. 

Hij is beveiligd tegen kortsluiting en overladen. 

De TFV12 prince tank heeft een inhoud van 2 ml,  en is aan de bovenkant te vullen door de bovenste ring opzij te schuiven.