Vraag het met WhatsApp

STARTERSETS

Informatie

SMOK STICK + TFV8 BABY CLEAROMIZER - 2000MAH STARTSET Bekijk groter

SMOK - STARTERSET - STICK V8 (2000mAh) (met TFV8 BABY tank)

De Smok V8 is een handige simpele damper die een flinke wolk produceert en is daarom het meest geschikt voor mensen die niet teveel nicotine willen gebruiken. Dikkere vloeiststof met 50 Vg of meer is aan te raden. 

Meer details

8 Items

€ 39,95

  • Veilig en makkelijk betalen
  • Verzending zelfde dag bij bestelling voor 17:00

NOG GEEN 18?
NIET ROKEN-NIET DRINKEN
NIX18

Meer informatie

De Smok V8 startset beschikt over een batterij met vermogen van 2000mAh. Door gebruik te maken van de meegeleverde micro USB kabel kan de batterij worden opgeladen. Tijdens het opladen kan door de passthrough techniek gelijktijdig gedampt worden. Door de 510 aansluiting is de Stick V8 batterij uitsluitend geschikt voor clearomizers met een 510 aansluiting.

De resterende capaciteit van de batterij wordt aangeduid middels het lampje rondom de vuurknop. Zodra deze 15 keer achter elkaar knippert is het voltage lager dan 3,3V en is het raadzaam om de batterij op te laden.

De Smok Stick V8 2000 batterij is voorzien van diverse beveiligingen, waaronder een beveiliging die de batterij uitschakelt als deze langer dan 8 seconde wordt gebruikt. Dit om oververhitting te voorkomen. Daarnaast is de Smok Stick V8 Baby Kit uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage bescherming en een beveliging tegen te lage weerstanden. De batterij wordt dan automatisch uitgeschakeld.

De Smok TFV8 Baby clearomizer beschikt over een glazen tankje om een zuivere smaak e-liquid te garanderen. De Smok TFV8 Baby Tank is zo ontworpen dat deze via de bovenkant gevuld kan worden, dit noemen we het top fill systeem.

Door de driptip een kwartslag naar buiten te draaien wordt het sleufje zichtbaar waarin de vloeistof gedruppeld kan worden. De driptip is opgebouwd uit twee lagen waardoor de luchtstroom zo wordt gevormd dat deze niet te heet wordt.

De V8 Baby-M2 Core coil units zijn volgens de BVC manier opgebouwd. Dit houdt in dat 2 gloeidraden verticaal boven elkaar gepositioneerd zijn met daar omheen het katoen dat de vloeistof in zich opneemt. De damp afgifte van de Smok Stick V8 Baby Kit is hierdoor gelijkmatig en vol. In de base van de tank is een airflow control verwerkt zodat de luchttoevoer naar persoonlijke voorkeur kan worden ingesteld.

De startset bevat 2 V8 Baby coils met verschillende Ohmages: 1x de V8 Baby M2 0.25Ohm coil en 1x de V8 Baby M2 0.15Ohm coil.