STARTERSETS

Informatie

JUSTFOG QPOD STARTSET Bekijk groter

JUSTFOG - STARTERSET - QPOD

De nieuwste van Justfog! Een eenvoudig compact apparaatje met een relatief ruime batterij capaciteit. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. 

Meer details

11 Items

€ 34,95

  • Veilig en makkelijk betalen
  • Verzending zelfde dag bij bestelling voor 17:00

NOG GEEN 18?
NIET ROKEN-NIET DRINKEN
NIX18

Meer informatie

De nieuwe justfog Qpod heeft een batterij inhoud van 900 mah wat genoeg is voor een dag flink doordampen. Hij maakt gebruik van de normale standaard organic cotton coils en logisch ook, deze coils hebben zich in meerdere apparaten al bewezen als stabiel met een goede smaakweergave. De batterij geeft een standaard kracht van 3,5 volt maar kan desgewenst op 4,2 gezet worden om wat meer damp te produceren. De LED indicator geeft dmv kleur aan hoe vol de batterij is. 

De Justfog Qpod heeft een pod (mondstuk) waar eerst de bijgeleverde coil in gedraaid moet worden. Daarna kan de pod gevuld worden met een e-liquid naar keuze. We raden voor deze coil een liquid aan die niet meer dan 50 procent VG bevat, oftewel de wat dunnere liquids. Sluit het rubberen klepje goed en wacht daarna een paar minuten alvorens de batterij te activeren. De coil moet zich eerst volzuigen met liquid. 

De batterij kunt u opladen met bijgeleverde usb kabel. De stekker die u daar eventueel bij gebruikt mag geen snellader zijn. (max 1A output)