STARTERSETS

Informatie

JUSTFOG - STARTERSET - C14 Double Kit

De waardige en verbeterde opvolger van de Justfog 1453 Passthrough, de Justfog C14 Passthrough. De Justfog C14 Passthrough maakt gebruik van een nieuw type japans organisch katoenen coils. De elektrische sigaret Justfog C14 is eenvoudig in gebruik en voorzien van een kleur indicatie die de status van de justfog batterij aangeeft.

 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 54,95

  • Veilig en makkelijk betalen
  • Verzending zelfde dag bij bestelling voor 17:00

NOG GEEN 18?
NIET ROKEN-NIET DRINKEN
NIX18

Datasheet

Gewicht2000

Meer informatie

De JustFog  is uitgerust met 2 "passthrough" batterijen. Dit is meer dan voldoende om een normale damper de dag door te laten brengen. Mocht je batterij nu al eerder leeg zijn dan verwacht? Dan kun je hem gemakkelijk opladen aan de onderkant van de batterij. Dit "passthrough" is handig wanneer je wilt dampen en opladen tegelijk!
 

Daarnaast beschikt de batterij over een niveau indicator. Hier aan is te zien hoe vol (of leeg) je batterij ongeveer is. Deze worden aangegeven in vier stadia; wit wanneer hij vol of bijna vol is, blauw wanneer hij half vol of bijna vol is, groen wanneer hij nog een kwart batterij heeft en rood wanneer hij bijna leeg is. En is hij leeg, dan is hij uiteraard gemakkelijk op te laden via de passthrough methode.