STARTERSETS

Informatie

ELEAF ISTICK PICO 25 + ELLO CLEAROMIZER - 85W STARTSET Bekijk groter

ELEAF ISTICK PICO 25 + ELLO CLEAROMIZER - 85W STARTSET

Deze nieuwe starterskit van Eleaf is voorzien van een Eleaf Ello 25mm sub-ohm clearomizer en wordt daarom aangeraden door velen sub-ohm dampers.

Bijgevoegd in de startersset zitten 2 varianten van de Eleaf HW serie coils, 1x de HW1 single 0.2Ohm coil en 1x de HW2 dual 0.3Ohm coil. Beide coils geven in combinatie met de Eleaf Ello tank een uitstekende dampervaring. De Eleaf Istick Pico 25 box MOD werkt op een verwisselbare Efest 18650 batterij. Deze is niet inbegrepen in deze startset!

Meer details

5 Items

€ 54,95

  • Veilig en makkelijk betalen
  • Verzending zelfde dag bij bestelling voor 17:00

NOG GEEN 18?
NIET ROKEN-NIET DRINKEN
NIX18

Meer informatie

De batterij is op te laden met een micro-USB kabel en wordt tevens gebruikt om de MOD te voorzien van de nieuwste firmware. De box MOD heeft een wattagebereik tot 85w en heeft een uitgebreide tempature control modus. De Pico 25 heeft een 510 aansluiting met een geveerde centerpin, dus is dit model geschikt voor alle clearomizers met een 510 aansluiting en een diameter tot 25mm. De MOD bevat een 0.91 inch beeldscherm en is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

De kit bevat een Ello 25mm sub-ohm clearomizer met een handig Top-fill systeem. Schuif de top-cap opzij en vul de 2ml tank met uw favoriete e-liquid. Daarnaast bevat de clearomizer een Dual airflow, wat resulteert in een nog betere luchttoevoer en dus een optimale dampervaring. De Eleaf Ello kunt u volledig uit elkaar halen, zodat deze eenvoudig schoon te maken is met papier en water.