STARTERSETS

Informatie

ELEAF - STARTERSET - iSTICK BASIC (met GS-Air 2 Atomizer) Bekijk groter

ELEAF - STARTERSET - iSTICK BASIC (met GS-Air 2 Atomizer)

De Eleaf iStick Basic is een handige box welke gemakkelijk te gebruiken is voor zowel beginners als gevorderden. Deze Eleaf iStick heeft een interne batterij van 2300mAh! Bij deze set is een Eleaf GS-Air 2 tank inbegrepen die beschikt over een airflow control. Een EGO connector zit er extra bij voor als u een clearomizer met een EGO aansluiting wilt gebruiken. 

Meer details

6 Items

€ 36,95

  • Veilig en makkelijk betalen
  • Verzending zelfde dag bij bestelling voor 17:00

NOG GEEN 18?
NIET ROKEN-NIET DRINKEN
NIX18

Datasheet

Gewicht2000

Meer informatie

Eleaf iStick Basic Kit with GS-Air 2 Atomizer


De Eleaf iStick Basic is een handige box welke gemakkelijk te gebruiken is voor zowel beginners als gevorderden. Deze Eleaf iStick heeft een interne batterij van maarliefst 2300mAh! Deze set komt met een Eleaf GS-Air 2 tank die beschikt over een airflow control. Extra toegevoegd is een EGO connector om bijvoorbeeld een Justfog clearomizer  bij deze set te gebruiken. De 510 connector zit op de GS air tank die bijgevoegd is maar kan natuurlijk ook voor andere clearomizers gebruikt worden die voorzien zijn met een 510 aansluiting.
 

Het unieke design van deze nieuwe iStick wordt bekroond met een magnetisch contact tussen de tank en de box. Verder is hij gemakkelijk op te laden via een Micro-USB poort. Je kunt daarbij blijven dampen tijdens het opladen.
 

Deze handige set word met de volgende inhoud geleverd:

1 x iStick Basic box (2300mAh interne batterij)
1 x GS Air 2 tank (+ 0,75 Ohm coil)
1 x Extra GS Air 2 coil (0,75 Ohm)
1 x Micro-USB kabel
1 x Handleiding

1 x EGO connector zit er extra bij voor als u een clearomizer met een EGO aansluiting wilt gebruiken. Bijvoorbeeld de Justfog c14