E-LIQUIDS 

Toont 1 - 19 van de 19 items
Toont 1 - 19 van de 19 items

E Liquids / E Sigaret vloeistof. 

Elektrische sigaretten moeten worden voorzien van een e-sigaret vloeistof, ook wel e-liquids genoemd. De e-liquids bestaan uit propyleenglycol, glycerol, smaakstoffen en nicotine (niet in 0mg). De 0mg liquids zijn geschikt voor niet-rokers, de medium 6mg voor de lichte roker en de 18mg vloeistoffen zijn voor de zware roker.

De e-sigaret vloeistoffen die wij verkopen zijn veilig geproduceerd en voldoen hiermee aan de geldende regels voor voedselveiligheid. Gecertificeerde fabrikanten die veel ervaring hebben op het gebied van vloeistoffen voor de elektrische sigaret zijn Dekang, Anlong, Millers, Liquideo en Suprem-e.

Een flesje e-liquids van 10 ml bestaat uit ongeveer 7 pakjes sigaretten. De smaken van de E-Liquids, vloeistof voor je e-sigaret, varieren van een normale tabaksmaak tot de smaak van fruit, sigaren of alcoholische dranken.

Wij adviseren om de e-liquids te bewaren op een koele en donkere plaats. Op DampWinkeltje.nl kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week online een bestelling plaatsen. Voor 14:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verstuurd. Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Veiligheidswaarschuwing: Deze producten kunnen de zeer verslavende stof nicotine bevatten. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers (Deze waarschuwing is alleen van toepassing op nicotine-houdende varianten van dit product). Dit nicotine houdend product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borst voedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een minder schadelijk alternatief voor het roken van tabak.

DAMPWINKELTJE eigen merk gemaakt door Dekang en Anlong

EXCLUCIG  van Nederlands bodem.

MILLERS JUICE van Nederlands bodem.

Sansie gold label van Nederlands bodem.

LIQUIDEO Franse liquids Mister Seb en Ministry of Vape

SUPREM-E Italiaanse liquids

ZENSATIONS Cartridges voor de Zensations e-sigaret