E-LIQUIDS 

per pagina
Toont 1 - 24 van de 237 items
Toont 1 - 24 van de 237 items

E Liquids / E Sigaret vloeistof. 

Elektrische sigaretten moeten worden voorzien van een e-sigaret vloeistof, ook wel e-liquids genoemd. De e-liquids bestaan uit propyleenglycol (PG), plantaardige glycerine (VG) smaakstoffen en eventueel nicotine. 

De verhouding PG/VG verschilt vaak. Hoe meer VG erin zit, hoe dikker de vloeistof is en hoe meer geschikt voor de zogenaamde sub-ohm apparaten. (zie ook de informatie pagina's) 

De e-sigaret vloeistoffen die wij verkopen zijn veilig geproduceerd en voldoen hiermee aan de geldende regels voor voedselveiligheid. Gecertificeerde fabrikanten die veel ervaring hebben op het gebied van vloeistoffen voor de elektrische sigaret zijn Dekang, Anlong, Millers, Exclucig, Sansie en vele anderen.  De smaken van de E-liquids zijn zeer divers. U kunt kiezen uit verschillende sigaretten en shag smaken, maar ook uit fruit, snoep, koffie-achtige smaken. Er zijn ook steeds meer gemixte smaken, denk hierbij bijvoorbeeld aan bosbes met mint of banaan met chocola.  

Elke smaak hebben we in verschillende sterktes nicotine. 18 mg is het hoogst en staat gelijk aan het roken van zware shag. 12 mg staat gelijk aan de sterkte van een normale sigaret en 6 mg aan een light sigaret. Vaak bestaat er ook nog 3 mg, heel licht dus. Uiteraard is elke smaak ook verkrijgbaar zonder nicotine. De nicotine geeft de prikkel in de keel bij het inhaleren. 

In Nederland mogen e liquids met nicotine in flesjes van maximaal 10 ml verkocht worden.

Wij adviseren om de e-liquids te bewaren op een koele en donkere plaats.

Op dampwinkeltje.nl kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week online een bestelling plaatsen. Voor 17:00 uur besteld op werkdagen, gaat het dezelfde dag nog met de post mee. 

Heeft u vragen of advies nodig?  Neem dan contact op met ons via telefoon, chat, whats app, mail of loop eens binnen bij 1 van onze winkels. 

Veiligheidswaarschuwing: Deze producten kunnen de zeer verslavende stof nicotine bevatten. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers (Deze waarschuwing is alleen van toepassing op nicotine-houdende varianten van dit product). Dit nicotine houdend product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borst voedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een minder schadelijk alternatief voor het roken van tabak.