Elektronische sigaret en onderhoud.

Hieronder vind u een aantal tips over hoe u het beste uw elektronische sigaret kunt onderhouden. Denk hierbij aan het schoonmaken van uw clearomizer, atomizer.Het gebruik van uw batterij enzovoort enzovoort....

 

Lekkage EGO-C tips en trucs.

Bij de EGO-C e sigaret kan het voorkomen dat deze gaat lekken. Dit is een normaal fenomeen die voorkomen kan worden. Hieronder een filmpje die tips en trucs geeft om lekkage van de EGO-C tegen te gaan.

 

Schoonmaken van uw clearomizer.

Hieronder vind u een youtube filmpje hoe u op een eenvoudige manier uw clearomizer kunt schoonmaken zodat u de levensduur van uw clearomizer kunt verlengen tot ongeveer 2 maanden.

 

Schoonmaken van uw atomizer in Coca Cola.

Hieronder een manier om uw atomizer schoon te maken. Hier wordt een test uitgevoerd door de atomizer te reinigen met coca cola. En werkt het? Zie het resultaat.

Schoonmaken van uw batterij.

Vaak wordt de batterij van de elektronische sigaret vergeten. De contactpunten van uw batterij moeten ook zo af en toe schoongemaakt worden. Dit verlengd de levensduur van uw batterij, oplader en atomizer. Dit kan simpelweg met een doekje. Zie hieronder het voorbeeld.