COILS

Informatie

JUSTFOG - COILS 14 en 16 serie (C14/Q16 etc.) Bekijk groter

JUSTFOG - COILS 14 en 16 serie (C14/Q16 etc.)

De originele organic Japanse cotton coils voor de Justfog C14, G14, Q14, Q16/PRO/C, P16A, COMPACT (Q)14 en de QPOD.

De bottom coils zijn voorzien van katoen wick materiaal. 

De coils gaan per 5 stuks en zijn verkrijgbaar in 2 weerstanden. 

Meer details

138 Items

€ 9,95

  • Veilig en makkelijk betalen
  • Verzending zelfde dag bij bestelling voor 17:00

NOG GEEN 18?
NIET ROKEN-NIET DRINKEN
NIX18

Meer informatie

De coils zijn makkelijk te vervangen, door middel van schroefdraad kan de coil uit de clearomizer gedraaid worden en er een nieuwe geplaatst worden. Als er een nieuwe coil in de clearomizer zit, moet deze zich eerst een paar minuten volledig hebben kunnen volzuigen met e-liquid alvorens de batterij daarbij te activeren. 

De standaard coils zijn de 1,6 ohm en kunnen een batterij voltage aan van 3,2 volt tot maximaal 4,4 volt. De lagere weerstand coil 1,2 ohm kan in dezelfde voltage standen aan maar geeft van zichzelf wat meer damp. Deze lagere weerstanden worden vaak gebruikt voor de wat dikkere vloeistoffen, met wat meer VG. 

Let dus op bij het gebruik van  een q16, (een J easy batterij) dat u de batterij niet hoger zet dan 4,4 volt want dat kan de coil niet aan en deze zal dan snel verbrand gaan smaken. 

Hoe lang een coil mee gaat is lastig te zeggen want dit hangt natuurlijk af van hoeveel u dampt en ook wat voor e-liquid u gebruikt. Over het algemeen slijt de coil sneller bij dikkere en zoetere e-liquids. Gemiddeld kunt u uitgaan van ongeveer 2 weken. Dan gaat hij branderig smaken,  geeft minder damp en is de coil aan vervanging toe. 

Accessoires