CLEAROMIZERS

Informatie

Eleaf GS-Air 2 clearomizer Bekijk groter

Eleaf GS-Air 2 clearomizer

De GS Air 2 clearomizer is speciaal gemaakt voor de Eleaf iStick Basic, maar kan ook op andere MOD`s met minstens 30W worden gebruikt. Deze clearomizer is niet geschikt voor gebruik op een Ego batterij. Dmv de stelring kan de airflow naar eigen keuze worden ingesteld. De coil heeft een weerstand van 0,75 ohm, maar u kunt desgewenst ook kiezen voor de 1,5 ohm coil. 

LET OP! Deze clearomizer wordt ZONDER magneet geleverd.

Vervangende coils zijn de 5 x GS Air 2 coils


Meer details

12 Items

€ 11,50

  • Veilig en makkelijk betalen
  • Verzending zelfde dag bij bestelling voor 17:00

NOG GEEN 18?
NIET ROKEN-NIET DRINKEN
NIX18

Meer informatie

Eigenschappen:
* Diameter 14mm
* Lengte 70 mm
* Inhoud 2 ml
* 510 aansluiting
* Airflow control ring

U vult de clearomizer door hem op zijn kop te houden dus met het mondstuk naar beneden, de zilveren ring los te draaien. U kunt dan de liquid vullen aan de zijkant, dus tegen het glas en niet in het middelste pijpje. Vul hem niet te hoog, zodat het middelste pijpje vrij van liquid blijft. Draai de onderkant waar de coil in zit er weer op en zet hem rechtop. De liquid kan nu in de coil trekken. Laat dit dan 5 minuten staan en zet hem daarna pas op de batterij. De coil moet dus altijd verzadigd zijn met vloeistof, vul hem daarom tijdig bij. 

Afhankelijk van welke liquid u gebruikt en hoeveel u dampt kunt u gemiddeld 2 weken dampen voordat de coil wat branderig gaat smaken. Als dit zo is, is de coil aan vervanging toe. U hoeft dan niet de hele clearomizer te vervangen maar alleen de  coil. 

Let er dan op dat u hem eerst weer even 5 minuten laat intrekken. 

Accessoires