CLEAROMIZERS

Informatie

Aspire Nautilus BDC mini Tank

Aspire Nautilus in Mini uitvoering, pyrex glazen tank, airflow control en uitgerust met de vernieuwde Aspire BVC Coils (bottom vertical coils). Ideaal om uw gewenste luchtflow te reguleren om zo het reguliere roken na te bootsen. Inhoud 2ml

Meer details

2 Items

€ 27,95

  • Veilig en makkelijk betalen
  • Verzending zelfde dag bij bestelling voor 17:00

NOG GEEN 18?
NIET ROKEN-NIET DRINKEN
NIX18

Meer informatie

Door de 2.0ml glazen tank is de smaak met de Aspire Nautilus BDC mini Tank uiterst puur en het bottom dual coil systeem zorgt voor een enorme dampproductie. De Aspire Nautilus mini beschikt over een 510-aansluiting en word standaard geleverd met een eGo-Beautyring voor het gebruik op eGo-Style batterijen en in totaal 2 coils.

Doormiddel van een ingenieus ontworpen ring is de luctflow zeer eenvoudig en snel te verstellen van een zeer lichte trek tot een trek met flinke weerstand. In totaal heeft de luchttoevoer vier verschillende standen, en daarmee is deze clearomizer dus geheel naar wens af te stellen.

Vullen Aspire Nautilus Tank


1. Verwijder de clearomizer (indien geplaatst) van de batterij/mod.
2. Verwijder het mondstuk en draai de base (inclusief air flow control) voorzichtig van de glazen tank.
3. Vul de glazen tank met maximaal 5ml e-liquid en zorg ervoor dat er geen vloeistof in het centrale gat (de luchtbuis) komt.
4. Monteer de base (inclusief air flow control), monteer het mondstuk en laat bij een eerste vulling de liquid 15 minuten intrekken.

Inhoud Pakket

1x Aspire Nautilus mini Clearomizer

1x Beauty Sleeve

2x Aspire Nautilus Dual Coil - 1,8 Ohm

1x Aspire Nautilus handleiding met foto's (engels)

Technische gegevens

Aansluiting: 510 draad

Inhoud: 2ml.

Weerstand: 1,6 en 1,8 Ohm

Accessoires